1:
Oksesteik servert med blomkål, erter og tyttebær samt saus og poteter.
Iskake med lune bjørnebær og kaffi.

2:
Svinesteik servert med friske grønsaker, svisker samt saus og poteter.
Sitronformasj med krem og kaffi.

3:
Røykt svinekam servert med gulrøter, erter, surkål og svisker samt saus og poteter.
Heimelaga fruktsalat m/krem og kaffi.

4:
Lammesteik servert med grønsaker, tyttebær samt saus og poteter.
Heimelaga karamellpudding og kaffi.

5:
Reinsdyrsteik med sopp.
Rosenkål og gulrot samt saus og poteter.
Is med lun skogsbærblanding.

6:
Kalvesteik servert med sopp.
Friske grønnsaker samt saus og poteter.
Dronning Maud pudding og kaffi.

Forrett etter ønske til alle menyer:

  • Honningmelon m/spekeskinke
  • Blomkålsuppe
  • Lakseforrett
  • Rekecocktail